Регіон: вся Україна, Львівська обл. / Львiв (Вул.Кутова, 20, с.Комарів, Сокальський р-н)
Оновлено:
М'ясо стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка.яка добре пружинить і швидко вирівнюється, значить м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають.
М'ясо в курячих крилах дуже ніжне і не вимагає тривалої обробки, - їх добре смажити на грилі або в киплячій олії, попередньо запанірувати, до появи хрусткої скоринки.
Свинина, курятина, яловичина – усе це гарантовано якісний товар, котрий ми реалізовуємо по Україні та за її межами. (//pgr.com.ua)
Територія М’яса - компанія із 15-ти річним досвідом, запрошує представників Horeca (готелі, ресторани, кафе), рітейлу, переробників м’ясної сировини та державні установи до співпраці. Налагоджений процес власного виробництва: від забою, обвалювання, охолодження та зберігання, дає можливість доставляти Вам завжди свіжу та екологічну продукцію, підтверджену міжнародними сертифікатами FSSC 2200 за партнерськими цінами.
Для нас сервіс завжди на першому місці! Працюючи з нами, ви отримуєте персонального менеджера, безкоштовну доставку, індивідуальне вакуумування та нарізку. В асортименті маємо м’ясні елементи із 5-Д зачисткою, що дає можливість клієнтам платити лише за м’ясо.
На нашому виробництві застосовується сучасна методологія обвалки та класифікації півтуш. Сучасне обладнання та професійні працівники забезпечують поставку клієнтам свіжої, якісної продукцї у найкоротший термін та у будь-яких об’ємах.