Продаємо шийну частину свинну HoReCa. Продаем шейную часть свиную HoReCa, Львов
Цена1 грн.
Регион: вся Украина, Львовская обл. / Львов (Вул.Кутова, 20, с.Комарів, Сокальський р-н)
Обновлено:
Шийна частина свиняча – це одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин. Свинна шия – це не лише ніжне та м’яке м’ясо, а й продукт, який відповідає усім нормам та отримується завдяки спеціалізованому сучасному обладнанню.
Свинина від "Території М'яса" – шия, лопатка, корейка, тощо – це саме те, у чому можна бути впевненим, адже тварин для забою ми купуємо лише у перевірених тваринних господарств. (//pgr.com.ua)
Територія М’яса - компанія із 15-ти річним досвідом, запрошує представників Horeca (готелі, ресторани, кафе), рітейлу, переробників м’ясної сировини та державні установи до співпраці. Налагоджений процес власного виробництва: від забою, обвалювання, охолодження та зберігання, дає можливість доставляти Вам завжди свіжу та екологічну продукцію, підтверджену міжнародними сертифікатами FSSC 2200 за партнерськими цінами.
Для нас сервіс завжди на першому місці! Працюючи з нами, ви отримуєте персонального менеджера, безкоштовну доставку, індивідуальне вакуумування та нарізку. В асортименті маємо м’ясні елементи із 5-Д зачисткою, що дає можливість клієнтам платити лише за м’ясо.
На нашому виробництві застосовується сучасна методологія обвалки та класифікації півтуш. Сучасне обладнання та професійні працівники забезпечують поставку клієнтам свіжої, якісної продукцї у найкоротший термін та у будь-яких об’ємах.